Shoppingguiden

Söder Sportfiske

Sportfiskeprylar.se ingår i sportfiskebutiken Söder Sportfiske AB som är vår fysiska butik. Sportfiskeprylar.se är vår webshop samt nyhetskanal där vi skriver om produktnyheter, fiskeguidningar och fångsrapportering.

Målsättningen med Söder Sportfiske och Sportfiskeprylar.se är att kunna erbjuda riktigt bra service och att våra kunder köper saker de blir nöjda med. Vi har yrkesstolthet och vare sig det gäller att köpa ett flöte eller en strömmingshäckla till att införskaffa en riktig "proffsutrustning" så ska man kunna lita på att man blir ärligt bemött av en kunnig personal.
Vi har inte råd eller lust att sälja skräp som inte håller måttet. Personalen på Söder Sportfiske fiskar verkligen väldigt mycket och har en stor erfarenhet från många olika typer av fiske.

I butiken på Hornsgatan 123 står kaffet alltid på och tips och trix är gratis. Butiken har en skön atmosfär och det andas fiske i väggarna.

Butiken har sålt fiskeprylar i 15 år och i februari 2005 köpte dåvarande samt nuvarande butikschefen Henrik Sandahl och fiskeguiden Pierre Reif butiken från Berras Sportiske AB. I november 2009 bestämde vi oss för att storsatsa på webben och tog i och med det in ytterligare en delägare Nicklas Jonsson som numera ansvarar för vår e-handel och webb.

Välkomna att besöka oss i butiken eller via webben!

Hemsida: www.sportfiskeprylar.se
E-post: info@sportfiskeprylar.se
Telefon: 08-84 49 00
Adress: Vi har en hörnbutik som ligger i korsning Hornsgatan 123 / Lignagatan 5.

Fiskeresor

Webbshoppar