Shoppingguiden

Båthuset i Söderhamn

Båthuset

En utvecklingprocess
Båthuset etablerades 20 april 2005 med en varmbonad utställningsyta på ca 300 m2. Under våren 2006 togs ytterligare 250 m2 i anspråk i en oisolerad del. Jan 2011 blev vår verkstad klar.

Affärsidé
Vi bedriver försäljning och service av marina produkter. Vi rekonditionerar, reparerar och vinterförvarar (kallt eller frostfritt).

Lokalen
Lokalen lämpar sig mycket bra till den verksamhet vi tänkt oss. Sammanlagt 550 m2 i ett plan med serviceverkstad för utombordsmotorer och vattenskotrar.

Samarbete
En bidragande orsak är att service kunnat ordnas genom Wanzelius Marin, som har två generationers erfarenhet från branschen och som ger oss ett fullgott mentorskap och en trygg service för våra kunder.

Vi säljer
Utombordsmotorer : Evinrude, Mercury i första hand men även Honda och Suzuki
Båtar : AluCraft, ArcMarin, Blesser, Crescent, Galeon, Ideal, Linder, Quintrex, Ryds, Sandström, X-ellent
Tillbehör : Baltic, Byggplast & Båtprylar, Comstedts, Duells, Garmin, Watski

Omvärld
Söderhamn är en mycket fin kuststad med en synnerligen levande skärgård full av sommarhus och båtar. I nya projekt aktualiseras nu vår skärgård och vårt båtliv. Vi bor i skärgårdsmiljö och deltar i livet där. Vi ser detta växande intresse som en affärsidé värd att satsa på och vi tror oss kunna ta en stor del av den växande marknaden för sommarprodukter.

Med motorvägen klar från Stockholm så har intresset för sommarboende i Söderhamn ökat. Vi har dessutom företag runt omkring oss som kompletterar och ger många kunder anledning att göra besök hos oss.

Hemsida: www.bathuset.org
E-post: bengt@bathuset.org
Telefon: 0270-101 80
Adress: Växelgatan 4, Söderhamn

Fiskevårdsområden

Båtar