Svartzonker och Arga Snickarn på TV5

Pressreleaser2016-07-26

Nu är det premiär för programmet Fiskefeber där vi möter Claes ”Svartzonker” Claesson, en ikon med rockstjärnestatus inom svenskt fiske. Tillsammans med en känd gäst kommer han lära oss allt värt att veta om sporten som engagerar 1,5 miljoner människor i Sverige. Bland gästerna syns Titiyo och Lars Ohly och i premiärprogrammet är det Anders Öfvergård som bjudits in för gäddfiske i Karlskrona.

Claes ”Svartzonker” Claesson är en av Sveriges mest omtalade fiskeprofiler. Han var tidigare en hyllad kock, men sadlade om och satsade allt på sin stora passion – sportfiske. I programmet Fiskefeber möter vi honom när han tillsammans med en gäst, tillika fiskeentusiast, testar fiskelyckan och samtalar på tu man hand.

I säsongens första program har han bjudit in Anders Öfvergård för lite traditionellt gäddfiske i Karlskrona skärgård. Anders har fiskat sen han var liten, men på 42 år har han aldrig fått napp. Frågan är om han kommer lyckas få någon fisk nu eller om det är Claes som får se till att det blir middag? När det är paus i fisket är det nämligen dags att laga till fångsten på klipporna. Claes och Anders tävlingsinstinkter kommer snart fram och det blir ett program fyllt av gnabb, skratt och känslor.

Premiär tisdag den 9 augusti klockan 20.00 i Kanal 5.

Publicerat av: Tommy Lönnebacke

Pressreleaser

RSS-flöde
Annons
EcoFish
Havsfiskeresor till Norge: www.NordNatur.se