Ny filmserie med Johan Klingberg

Flugfiske2014-11-28

Nu finns den första delen av Johan Klingbergs 6 filmer ute i handeln. Nu under helgen finns också möjlighet att streama eller köpa filmen med 25% rabatt från flugfiskefilmer.se Det enda du behöver göra är att ange black som kupongkod vid utcheckning och du får din rabatt automatiskt.

Flugfiske efter vakvillig regnbåge är både roligt och spännande. Men för att lyckas är det viktigt att veta vid vilka tidpunkter de insekter som lockar upp regnbågen kläcker.

Johan Klingberg har fiskat efter regnbåge på Hökensås sedan barnsben och har, tillsammans med sina vänner, utvecklat flera gångbara torrflugemönster för regnbågsfiske.

De elva torrflugorna, som Johan binder i filmen, imiterar de insekter som står på regnbågens meny från tidig vår till sen höst.
Genom pedagogiska instruktioner lär du dig hur flugorna binds, vilka material som fungerar bäst och hur de kan varieras beroende på hur flugorna ska användas.

Dessutom visar Johan hur de ska fiskas med i några av de sjöar på Hökensås där flugorna en gång utvecklades.

Filmen Torrflugor för stilla vatten är den första delen av sex i serien Flugor & Fiske som följs av filmerna; Nymfer för stilla vatten, Klassiska flugor för stilla vatten, Dagsländor för strömmande vatten, Nattsländor för strömmande vatten och Nymfer för strömmande vatten.

Vi har sett den första filmen och med Johans pedagogiska bindbeskrivningar så går det inte att misslyckas. Nu kan både nybörjaren och den mer erfarne flugbingaren fylla sina askar med gångbara flugor för hela säsongen.

Publicerat av: Tommy Lönnebacke

Flugfiske

RSS-flöde
EcoFish
Annons
Annons